آمار

تعداد نشریات54
تعداد شماره‌ها2,132
تعداد مقالات22,033
تعداد مشاهده مقاله94,559,596
تعداد دریافت فایل اصل مقاله30,203,642
رضوی, سید محمد علی, حبیبی نجفی, محمدباقر, علائی روزبهانی, زهرا. (1384). تاثیر جایگزین های چربی بر ثبات امولسیونی و ویژگی های حسی مخلوط ارده کم چرب- شیره خرما (حلوا ارده کم چرب). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v1i2.213
سید محمد علی رضوی; محمدباقر حبیبی نجفی; زهرا علائی روزبهانی. "تاثیر جایگزین های چربی بر ثبات امولسیونی و ویژگی های حسی مخلوط ارده کم چرب- شیره خرما (حلوا ارده کم چرب)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 1, 2, 1384, -. doi: 10.22067/ifstrj.v1i2.213
رضوی, سید محمد علی, حبیبی نجفی, محمدباقر, علائی روزبهانی, زهرا. (1384). 'تاثیر جایگزین های چربی بر ثبات امولسیونی و ویژگی های حسی مخلوط ارده کم چرب- شیره خرما (حلوا ارده کم چرب)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v1i2.213
رضوی, سید محمد علی, حبیبی نجفی, محمدباقر, علائی روزبهانی, زهرا. تاثیر جایگزین های چربی بر ثبات امولسیونی و ویژگی های حسی مخلوط ارده کم چرب- شیره خرما (حلوا ارده کم چرب). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1384; 1(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v1i2.213


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب