آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,161
تعداد مقالات22,517
تعداد مشاهده مقاله106,928,158
تعداد دریافت فایل اصل مقاله50,857,451
Neyriz-Nagadehi, Moslem, Razavi-Rohani,, Seyed Mehdi, Karim,, Gity, Zeynali, Amir. (1391). Effects of monolaurin and lactic acid bacteria starter culture on growth of vegetative cells of Bacillus cereus in Iranian white fresh cheese. سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(1), 75-84. doi: 10.22067/veterinary.v4i1.16815
Moslem Neyriz-Nagadehi; Seyed Mehdi Razavi-Rohani,; Gity Karim,; Amir Zeynali. "Effects of monolaurin and lactic acid bacteria starter culture on growth of vegetative cells of Bacillus cereus in Iranian white fresh cheese". سامانه مدیریت نشریات علمی, 4, 1, 1391, 75-84. doi: 10.22067/veterinary.v4i1.16815
Neyriz-Nagadehi, Moslem, Razavi-Rohani,, Seyed Mehdi, Karim,, Gity, Zeynali, Amir. (1391). 'Effects of monolaurin and lactic acid bacteria starter culture on growth of vegetative cells of Bacillus cereus in Iranian white fresh cheese', سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(1), pp. 75-84. doi: 10.22067/veterinary.v4i1.16815
Neyriz-Nagadehi, Moslem, Razavi-Rohani,, Seyed Mehdi, Karim,, Gity, Zeynali, Amir. Effects of monolaurin and lactic acid bacteria starter culture on growth of vegetative cells of Bacillus cereus in Iranian white fresh cheese. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 4(1): 75-84. doi: 10.22067/veterinary.v4i1.16815


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب