آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,144
تعداد مقالات22,158
تعداد مشاهده مقاله97,017,231
تعداد دریافت فایل اصل مقاله34,677,067
Neyriz-Nagadehi, Moslem, Razavi-Rohani,, Seyed Mehdi, Karim,, Gity, Zeynali, Amir. (1391). Effects of monolaurin and lactic acid bacteria starter culture on growth of vegetative cells of Bacillus cereus in Iranian white fresh cheese. سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(1), 75-84. doi: 10.22067/veterinary.v4i1.16815
Moslem Neyriz-Nagadehi; Seyed Mehdi Razavi-Rohani,; Gity Karim,; Amir Zeynali. "Effects of monolaurin and lactic acid bacteria starter culture on growth of vegetative cells of Bacillus cereus in Iranian white fresh cheese". سامانه مدیریت نشریات علمی, 4, 1, 1391, 75-84. doi: 10.22067/veterinary.v4i1.16815
Neyriz-Nagadehi, Moslem, Razavi-Rohani,, Seyed Mehdi, Karim,, Gity, Zeynali, Amir. (1391). 'Effects of monolaurin and lactic acid bacteria starter culture on growth of vegetative cells of Bacillus cereus in Iranian white fresh cheese', سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(1), pp. 75-84. doi: 10.22067/veterinary.v4i1.16815
Neyriz-Nagadehi, Moslem, Razavi-Rohani,, Seyed Mehdi, Karim,, Gity, Zeynali, Amir. Effects of monolaurin and lactic acid bacteria starter culture on growth of vegetative cells of Bacillus cereus in Iranian white fresh cheese. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 4(1): 75-84. doi: 10.22067/veterinary.v4i1.16815


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب