آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,137
تعداد مقالات22,100
تعداد مشاهده مقاله95,793,825
تعداد دریافت فایل اصل مقاله33,605,942
نودهی, کبری, وکیلی, هادی. (1394). دکان های غذایی و غذاهای آماده در ایران دوره اسلامی (قرن دوم تا هفتم هجری). سامانه مدیریت نشریات علمی, 47(2), 55-83. doi: 10.22067/history.v47i12.36461
کبری نودهی; هادی وکیلی. "دکان های غذایی و غذاهای آماده در ایران دوره اسلامی (قرن دوم تا هفتم هجری)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 47, 2, 1394, 55-83. doi: 10.22067/history.v47i12.36461
نودهی, کبری, وکیلی, هادی. (1394). 'دکان های غذایی و غذاهای آماده در ایران دوره اسلامی (قرن دوم تا هفتم هجری)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 47(2), pp. 55-83. doi: 10.22067/history.v47i12.36461
نودهی, کبری, وکیلی, هادی. دکان های غذایی و غذاهای آماده در ایران دوره اسلامی (قرن دوم تا هفتم هجری). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 47(2): 55-83. doi: 10.22067/history.v47i12.36461


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب