آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,134
تعداد مقالات22,048
تعداد مشاهده مقاله94,732,864
تعداد دریافت فایل اصل مقاله30,761,899
مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی, طلاکار, حامد. (1387). اثر افزایش ماده جامد بدون چربی شیر و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(1), -. doi: 10.22067/ifstrj.v4i1.1786
مصطفی مظاهری طهرانی; سید محمد علی رضوی; حامد طلاکار. "اثر افزایش ماده جامد بدون چربی شیر و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده". سامانه مدیریت نشریات علمی, 4, 1, 1387, -. doi: 10.22067/ifstrj.v4i1.1786
مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی, طلاکار, حامد. (1387). 'اثر افزایش ماده جامد بدون چربی شیر و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده', سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(1), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v4i1.1786
مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی, طلاکار, حامد. اثر افزایش ماده جامد بدون چربی شیر و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1387; 4(1): -. doi: 10.22067/ifstrj.v4i1.1786


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب