آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,064
تعداد مقالات21,364
تعداد مشاهده مقاله50,965,735
تعداد دریافت فایل اصل مقاله22,317,519
علی پور, مریم, کاشانی نژاد, مهدی, مقصودلو, یحیی, جعفری, سید مهدی. (1388). بررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(1), -. doi: 10.22067/ifstrj.v5i1.3394
مریم علی پور; مهدی کاشانی نژاد; یحیی مقصودلو; سید مهدی جعفری. "بررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 5, 1, 1388, -. doi: 10.22067/ifstrj.v5i1.3394
علی پور, مریم, کاشانی نژاد, مهدی, مقصودلو, یحیی, جعفری, سید مهدی. (1388). 'بررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(1), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v5i1.3394
علی پور, مریم, کاشانی نژاد, مهدی, مقصودلو, یحیی, جعفری, سید مهدی. بررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1388; 5(1): -. doi: 10.22067/ifstrj.v5i1.3394


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب