علی پور, مریم, کاشانی نژاد, مهدی, مقصودلو, یحیی, جعفری, سید مهدی. (1388). بررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(1), -. doi: 10.22067/ifstrj.v5i1.3394
مریم علی پور; مهدی کاشانی نژاد; یحیی مقصودلو; سید مهدی جعفری. "بررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 5, 1, 1388, -. doi: 10.22067/ifstrj.v5i1.3394
علی پور, مریم, کاشانی نژاد, مهدی, مقصودلو, یحیی, جعفری, سید مهدی. (1388). 'بررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(1), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v5i1.3394
علی پور, مریم, کاشانی نژاد, مهدی, مقصودلو, یحیی, جعفری, سید مهدی. بررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1388; 5(1): -. doi: 10.22067/ifstrj.v5i1.3394