آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,137
تعداد مقالات22,062
تعداد مشاهده مقاله95,432,845
تعداد دریافت فایل اصل مقاله32,631,384
رضوی, سید محمد علی, بهزاد, خلیل, مظاهری طهرانی, مصطفی. (1389). بررسی تاثیر استفاده از پکتین، صمغ دانه‌های مرو و ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(1), -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i1.4026
سید محمد علی رضوی; خلیل بهزاد; مصطفی مظاهری طهرانی. "بررسی تاثیر استفاده از پکتین، صمغ دانه‌های مرو و ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 1, 1389, -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i1.4026
رضوی, سید محمد علی, بهزاد, خلیل, مظاهری طهرانی, مصطفی. (1389). 'بررسی تاثیر استفاده از پکتین، صمغ دانه‌های مرو و ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(1), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i1.4026
رضوی, سید محمد علی, بهزاد, خلیل, مظاهری طهرانی, مصطفی. بررسی تاثیر استفاده از پکتین، صمغ دانه‌های مرو و ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 6(1): -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i1.4026


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب