آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,153
تعداد مقالات22,456
تعداد مشاهده مقاله102,968,354
تعداد دریافت فایل اصل مقاله47,464,563
سپهری مقدم, حشمت, نصیری مقدم, حسن, دانش مسگران, محسن. (1388). استفاده از سطوح مختلف دانه سویای حرارت داده شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(1), 61-72. doi: 10.22067/ijasr.v1i1.1243
حشمت سپهری مقدم; حسن نصیری مقدم; محسن دانش مسگران. "استفاده از سطوح مختلف دانه سویای حرارت داده شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 1, 1, 1388, 61-72. doi: 10.22067/ijasr.v1i1.1243
سپهری مقدم, حشمت, نصیری مقدم, حسن, دانش مسگران, محسن. (1388). 'استفاده از سطوح مختلف دانه سویای حرارت داده شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(1), pp. 61-72. doi: 10.22067/ijasr.v1i1.1243
سپهری مقدم, حشمت, نصیری مقدم, حسن, دانش مسگران, محسن. استفاده از سطوح مختلف دانه سویای حرارت داده شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1388; 1(1): 61-72. doi: 10.22067/ijasr.v1i1.1243


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب