آمار

تعداد نشریات53
تعداد شماره‌ها2,131
تعداد مقالات22,024
تعداد مشاهده مقاله94,416,561
تعداد دریافت فایل اصل مقاله29,883,483
ذوالفقاری, مهدی, شعبان پور, بهاره, فلاح زاده, ساناز. (1389). مقایسه تاثیر عصاره های آویشن شیرازی، پیاز و کاکوتی کوهی بر زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i2.7821
مهدی ذوالفقاری; بهاره شعبان پور; ساناز فلاح زاده. "مقایسه تاثیر عصاره های آویشن شیرازی، پیاز و کاکوتی کوهی بر زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 2, 1389, -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i2.7821
ذوالفقاری, مهدی, شعبان پور, بهاره, فلاح زاده, ساناز. (1389). 'مقایسه تاثیر عصاره های آویشن شیرازی، پیاز و کاکوتی کوهی بر زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i2.7821
ذوالفقاری, مهدی, شعبان پور, بهاره, فلاح زاده, ساناز. مقایسه تاثیر عصاره های آویشن شیرازی، پیاز و کاکوتی کوهی بر زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 6(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i2.7821


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب