آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,137
تعداد مقالات22,076
تعداد مشاهده مقاله95,562,400
تعداد دریافت فایل اصل مقاله32,975,133
امیری, سهیل, اعلمی, مهران, رضایی, راحیل. (1389). بررسی تأثیر هیدروکلوئید دانه اسفرزه بر ویژگی ‌‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(3), -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i3.9103
سهیل امیری; مهران اعلمی; راحیل رضایی. "بررسی تأثیر هیدروکلوئید دانه اسفرزه بر ویژگی ‌‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 3, 1389, -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i3.9103
امیری, سهیل, اعلمی, مهران, رضایی, راحیل. (1389). 'بررسی تأثیر هیدروکلوئید دانه اسفرزه بر ویژگی ‌‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(3), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i3.9103
امیری, سهیل, اعلمی, مهران, رضایی, راحیل. بررسی تأثیر هیدروکلوئید دانه اسفرزه بر ویژگی ‌‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 6(3): -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i3.9103


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب