آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,117
تعداد مقالات21,937
تعداد مشاهده مقاله93,859,635
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,253,249
مظاهری طهرانی, مصطفی, یاسمنی فریمانی, تکتم. (1389). اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیرسویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(4), -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i4.9280
مصطفی مظاهری طهرانی; تکتم یاسمنی فریمانی. "اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیرسویا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 4, 1389, -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i4.9280
مظاهری طهرانی, مصطفی, یاسمنی فریمانی, تکتم. (1389). 'اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیرسویا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(4), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i4.9280
مظاهری طهرانی, مصطفی, یاسمنی فریمانی, تکتم. اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیرسویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 6(4): -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i4.9280


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب