آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,137
تعداد مقالات22,090
تعداد مشاهده مقاله95,609,238
تعداد دریافت فایل اصل مقاله33,110,326
مظاهری طهرانی, مصطفی, یاسمنی فریمانی, تکتم. (1389). اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیرسویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(4), -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i4.9280
مصطفی مظاهری طهرانی; تکتم یاسمنی فریمانی. "اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیرسویا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 4, 1389, -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i4.9280
مظاهری طهرانی, مصطفی, یاسمنی فریمانی, تکتم. (1389). 'اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیرسویا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(4), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i4.9280
مظاهری طهرانی, مصطفی, یاسمنی فریمانی, تکتم. اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیرسویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 6(4): -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i4.9280


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب