آمار

تعداد نشریات54
تعداد شماره‌ها2,132
تعداد مقالات22,033
تعداد مشاهده مقاله94,559,567
تعداد دریافت فایل اصل مقاله30,203,492
مظاهری طهرانی, مصطفی, یاسمنی فریمانی, تکتم. (1389). اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیرسویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(4), -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i4.9280
مصطفی مظاهری طهرانی; تکتم یاسمنی فریمانی. "اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیرسویا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 4, 1389, -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i4.9280
مظاهری طهرانی, مصطفی, یاسمنی فریمانی, تکتم. (1389). 'اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیرسویا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(4), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i4.9280
مظاهری طهرانی, مصطفی, یاسمنی فریمانی, تکتم. اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیرسویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 6(4): -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i4.9280


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب