آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,161
تعداد مقالات22,517
تعداد مشاهده مقاله106,931,306
تعداد دریافت فایل اصل مقاله50,858,175
کوچکی, آرش, شهیدی, فخری, مرتضوی, سید علی, کریمی, مهدی, میلانی, الناز. (1390). بررسی اثر صمغ های دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) و گزانتان بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از آرد گندم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(1), -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i1.9359
آرش کوچکی; فخری شهیدی; سید علی مرتضوی; مهدی کریمی; الناز میلانی. "بررسی اثر صمغ های دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) و گزانتان بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از آرد گندم". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 1, 1390, -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i1.9359
کوچکی, آرش, شهیدی, فخری, مرتضوی, سید علی, کریمی, مهدی, میلانی, الناز. (1390). 'بررسی اثر صمغ های دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) و گزانتان بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از آرد گندم', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(1), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i1.9359
کوچکی, آرش, شهیدی, فخری, مرتضوی, سید علی, کریمی, مهدی, میلانی, الناز. بررسی اثر صمغ های دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) و گزانتان بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از آرد گندم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 7(1): -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i1.9359


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب