آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,156
تعداد مقالات22,279
تعداد مشاهده مقاله98,660,589
تعداد دریافت فایل اصل مقاله37,527,839
اکبری, فریده, پوری, کامبیز, کامکار, بهنام, عالیمقام, سید مجید. (1390). تأثیر بقایای گندم، یونجه، ذرت، سویا و پنبه بر محتوای پتاسیم خاک و جذب آن در گندم(Triticum aestivum L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(2), 162-171. doi: 10.22067/jag.v3i2.13519
فریده اکبری; کامبیز پوری; بهنام کامکار; سید مجید عالیمقام. "تأثیر بقایای گندم، یونجه، ذرت، سویا و پنبه بر محتوای پتاسیم خاک و جذب آن در گندم(Triticum aestivum L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 3, 2, 1390, 162-171. doi: 10.22067/jag.v3i2.13519
اکبری, فریده, پوری, کامبیز, کامکار, بهنام, عالیمقام, سید مجید. (1390). 'تأثیر بقایای گندم، یونجه، ذرت، سویا و پنبه بر محتوای پتاسیم خاک و جذب آن در گندم(Triticum aestivum L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(2), pp. 162-171. doi: 10.22067/jag.v3i2.13519
اکبری, فریده, پوری, کامبیز, کامکار, بهنام, عالیمقام, سید مجید. تأثیر بقایای گندم، یونجه، ذرت، سویا و پنبه بر محتوای پتاسیم خاک و جذب آن در گندم(Triticum aestivum L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 3(2): 162-171. doi: 10.22067/jag.v3i2.13519


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب