آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,129
تعداد مقالات22,004
تعداد مشاهده مقاله94,307,425
تعداد دریافت فایل اصل مقاله29,320,204
اکبری, فریده, پوری, کامبیز, کامکار, بهنام, عالیمقام, سید مجید. (1390). تأثیر بقایای گندم، یونجه، ذرت، سویا و پنبه بر محتوای پتاسیم خاک و جذب آن در گندم(Triticum aestivum L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(2), 162-171. doi: 10.22067/jag.v3i2.13519
فریده اکبری; کامبیز پوری; بهنام کامکار; سید مجید عالیمقام. "تأثیر بقایای گندم، یونجه، ذرت، سویا و پنبه بر محتوای پتاسیم خاک و جذب آن در گندم(Triticum aestivum L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 3, 2, 1390, 162-171. doi: 10.22067/jag.v3i2.13519
اکبری, فریده, پوری, کامبیز, کامکار, بهنام, عالیمقام, سید مجید. (1390). 'تأثیر بقایای گندم، یونجه، ذرت، سویا و پنبه بر محتوای پتاسیم خاک و جذب آن در گندم(Triticum aestivum L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(2), pp. 162-171. doi: 10.22067/jag.v3i2.13519
اکبری, فریده, پوری, کامبیز, کامکار, بهنام, عالیمقام, سید مجید. تأثیر بقایای گندم، یونجه، ذرت، سویا و پنبه بر محتوای پتاسیم خاک و جذب آن در گندم(Triticum aestivum L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 3(2): 162-171. doi: 10.22067/jag.v3i2.13519


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب