آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,142
تعداد مقالات22,134
تعداد مشاهده مقاله96,621,706
تعداد دریافت فایل اصل مقاله34,340,021
اکبری, فریده, پوری, کامبیز, کامکار, بهنام, عالیمقام, سید مجید. (1390). تأثیر بقایای گندم، یونجه، ذرت، سویا و پنبه بر محتوای پتاسیم خاک و جذب آن در گندم(Triticum aestivum L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(2), 162-171. doi: 10.22067/jag.v3i2.13519
فریده اکبری; کامبیز پوری; بهنام کامکار; سید مجید عالیمقام. "تأثیر بقایای گندم، یونجه، ذرت، سویا و پنبه بر محتوای پتاسیم خاک و جذب آن در گندم(Triticum aestivum L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 3, 2, 1390, 162-171. doi: 10.22067/jag.v3i2.13519
اکبری, فریده, پوری, کامبیز, کامکار, بهنام, عالیمقام, سید مجید. (1390). 'تأثیر بقایای گندم، یونجه، ذرت، سویا و پنبه بر محتوای پتاسیم خاک و جذب آن در گندم(Triticum aestivum L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(2), pp. 162-171. doi: 10.22067/jag.v3i2.13519
اکبری, فریده, پوری, کامبیز, کامکار, بهنام, عالیمقام, سید مجید. تأثیر بقایای گندم، یونجه، ذرت، سویا و پنبه بر محتوای پتاسیم خاک و جذب آن در گندم(Triticum aestivum L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 3(2): 162-171. doi: 10.22067/jag.v3i2.13519


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب