آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,137
تعداد مقالات22,051
تعداد مشاهده مقاله94,896,544
تعداد دریافت فایل اصل مقاله31,325,851
خلیلیان, صفیه, محبی, محبت, فتحی, میلاد. (1390). فرمولاسیون پاستیل سیب و ارزیابی فرمول های مختلف بر اساس ویژگی های حسی و فعالیت آب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i2.10061
صفیه خلیلیان; محبت محبی; میلاد فتحی. "فرمولاسیون پاستیل سیب و ارزیابی فرمول های مختلف بر اساس ویژگی های حسی و فعالیت آب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 2, 1390, -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i2.10061
خلیلیان, صفیه, محبی, محبت, فتحی, میلاد. (1390). 'فرمولاسیون پاستیل سیب و ارزیابی فرمول های مختلف بر اساس ویژگی های حسی و فعالیت آب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i2.10061
خلیلیان, صفیه, محبی, محبت, فتحی, میلاد. فرمولاسیون پاستیل سیب و ارزیابی فرمول های مختلف بر اساس ویژگی های حسی و فعالیت آب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 7(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i2.10061


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب