آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,137
تعداد مقالات22,100
تعداد مشاهده مقاله95,795,230
تعداد دریافت فایل اصل مقاله33,617,471
خلیلیان, صفیه, شهیدی, فخری, الهی, محمد, محبی, محبت, سرمد, مجید, روشن نژاد, منصوره. (1390). اثر غلظت های مختلف پکتین و گزانتان بر ویژگی های حسی و فعالیت آب پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(3), -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10126
صفیه خلیلیان; فخری شهیدی; محمد الهی; محبت محبی; مجید سرمد; منصوره روشن نژاد. "اثر غلظت های مختلف پکتین و گزانتان بر ویژگی های حسی و فعالیت آب پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 3, 1390, -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10126
خلیلیان, صفیه, شهیدی, فخری, الهی, محمد, محبی, محبت, سرمد, مجید, روشن نژاد, منصوره. (1390). 'اثر غلظت های مختلف پکتین و گزانتان بر ویژگی های حسی و فعالیت آب پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(3), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10126
خلیلیان, صفیه, شهیدی, فخری, الهی, محمد, محبی, محبت, سرمد, مجید, روشن نژاد, منصوره. اثر غلظت های مختلف پکتین و گزانتان بر ویژگی های حسی و فعالیت آب پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 7(3): -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10126


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب