آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,151
تعداد مقالات22,211
تعداد مشاهده مقاله97,905,863
تعداد دریافت فایل اصل مقاله35,476,406
خلیلیان, صفیه, شهیدی, فخری, الهی, محمد, محبی, محبت, سرمد, مجید, روشن نژاد, منصوره. (1390). اثر غلظت های مختلف پکتین و گزانتان بر ویژگی های حسی و فعالیت آب پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(3), -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10126
صفیه خلیلیان; فخری شهیدی; محمد الهی; محبت محبی; مجید سرمد; منصوره روشن نژاد. "اثر غلظت های مختلف پکتین و گزانتان بر ویژگی های حسی و فعالیت آب پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 3, 1390, -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10126
خلیلیان, صفیه, شهیدی, فخری, الهی, محمد, محبی, محبت, سرمد, مجید, روشن نژاد, منصوره. (1390). 'اثر غلظت های مختلف پکتین و گزانتان بر ویژگی های حسی و فعالیت آب پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(3), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10126
خلیلیان, صفیه, شهیدی, فخری, الهی, محمد, محبی, محبت, سرمد, مجید, روشن نژاد, منصوره. اثر غلظت های مختلف پکتین و گزانتان بر ویژگی های حسی و فعالیت آب پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 7(3): -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10126


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب