آمار

تعداد نشریات54
تعداد شماره‌ها2,132
تعداد مقالات22,033
تعداد مشاهده مقاله94,559,620
تعداد دریافت فایل اصل مقاله30,203,797
رشیدی, حسن, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی, قدس روحانی, محسن. (1390). تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(3), -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10128
حسن رشیدی; مصطفی مظاهری طهرانی; سید محمد علی رضوی; محسن قدس روحانی. "تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 3, 1390, -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10128
رشیدی, حسن, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی, قدس روحانی, محسن. (1390). 'تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(3), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10128
رشیدی, حسن, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی, قدس روحانی, محسن. تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 7(3): -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10128


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب