آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,165
تعداد مقالات22,358
تعداد مشاهده مقاله100,251,906
تعداد دریافت فایل اصل مقاله41,340,738
رشیدی, حسن, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی, قدس روحانی, محسن. (1390). تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(3), -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10128
حسن رشیدی; مصطفی مظاهری طهرانی; سید محمد علی رضوی; محسن قدس روحانی. "تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 3, 1390, -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10128
رشیدی, حسن, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی, قدس روحانی, محسن. (1390). 'تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(3), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10128
رشیدی, حسن, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی, قدس روحانی, محسن. تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 7(3): -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10128


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب