آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,150
تعداد مقالات22,432
تعداد مشاهده مقاله101,885,400
تعداد دریافت فایل اصل مقاله44,359,884
نورمحمدی, الهام, پیغمبردوست, سیدهادی, حصاری, جواد, آزادمرد دمیرچی, صدیف, رأفت, سید عباس. (1390). تأثیر غلظت های مختلف سوربیتول و اولیگوفروکتوز به عنوان جایگزین ساکارز بر خواص فیزیکی- شیمیایی کیک اسفنجی کم کالری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(3), -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10169
الهام نورمحمدی; سیدهادی پیغمبردوست; جواد حصاری; صدیف آزادمرد دمیرچی; سید عباس رأفت. "تأثیر غلظت های مختلف سوربیتول و اولیگوفروکتوز به عنوان جایگزین ساکارز بر خواص فیزیکی- شیمیایی کیک اسفنجی کم کالری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 3, 1390, -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10169
نورمحمدی, الهام, پیغمبردوست, سیدهادی, حصاری, جواد, آزادمرد دمیرچی, صدیف, رأفت, سید عباس. (1390). 'تأثیر غلظت های مختلف سوربیتول و اولیگوفروکتوز به عنوان جایگزین ساکارز بر خواص فیزیکی- شیمیایی کیک اسفنجی کم کالری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(3), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10169
نورمحمدی, الهام, پیغمبردوست, سیدهادی, حصاری, جواد, آزادمرد دمیرچی, صدیف, رأفت, سید عباس. تأثیر غلظت های مختلف سوربیتول و اولیگوفروکتوز به عنوان جایگزین ساکارز بر خواص فیزیکی- شیمیایی کیک اسفنجی کم کالری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 7(3): -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10169


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب