آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,140
تعداد مقالات22,118
تعداد مشاهده مقاله96,085,627
تعداد دریافت فایل اصل مقاله34,095,186
مظاهری طهرانی, مصطفی, یگانه زاد, سمیرا, رئوفی, نسیم. (1390). بررسی اثرنسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی و زمان آسیاب کردن بر ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی شکلات شیری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(4), -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i4.11704
مصطفی مظاهری طهرانی; سمیرا یگانه زاد; نسیم رئوفی. "بررسی اثرنسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی و زمان آسیاب کردن بر ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی شکلات شیری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 4, 1390, -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i4.11704
مظاهری طهرانی, مصطفی, یگانه زاد, سمیرا, رئوفی, نسیم. (1390). 'بررسی اثرنسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی و زمان آسیاب کردن بر ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی شکلات شیری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(4), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i4.11704
مظاهری طهرانی, مصطفی, یگانه زاد, سمیرا, رئوفی, نسیم. بررسی اثرنسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی و زمان آسیاب کردن بر ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی شکلات شیری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 7(4): -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i4.11704


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب