آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,164
تعداد مقالات22,577
تعداد مشاهده مقاله116,125,243
تعداد دریافت فایل اصل مقاله51,959,200
رضوی زادگان جهرمی, سید حسین, طباطبایی یزدی, فریده, کریمی, مهدی, مرتضوی, سید علی. (1390). بهینه یابی زمان مخلوط کردن خمیر جهت بهبود خواص رئولوژیکی خمیر و کیفی نان بربری با استفاده ازروش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(4), -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i4.11707
سید حسین رضوی زادگان جهرمی; فریده طباطبایی یزدی; مهدی کریمی; سید علی مرتضوی. "بهینه یابی زمان مخلوط کردن خمیر جهت بهبود خواص رئولوژیکی خمیر و کیفی نان بربری با استفاده ازروش سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 4, 1390, -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i4.11707
رضوی زادگان جهرمی, سید حسین, طباطبایی یزدی, فریده, کریمی, مهدی, مرتضوی, سید علی. (1390). 'بهینه یابی زمان مخلوط کردن خمیر جهت بهبود خواص رئولوژیکی خمیر و کیفی نان بربری با استفاده ازروش سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(4), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i4.11707
رضوی زادگان جهرمی, سید حسین, طباطبایی یزدی, فریده, کریمی, مهدی, مرتضوی, سید علی. بهینه یابی زمان مخلوط کردن خمیر جهت بهبود خواص رئولوژیکی خمیر و کیفی نان بربری با استفاده ازروش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 7(4): -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i4.11707


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب