آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,140
تعداد مقالات22,123
تعداد مشاهده مقاله96,199,291
تعداد دریافت فایل اصل مقاله34,111,061
مظاهری نسب, مسعود, حبیبی نجفی, محمدباقر, رضوی, سید محمد علی. (1391). اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17269
مسعود مظاهری نسب; محمدباقر حبیبی نجفی; سید محمد علی رضوی. "اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم‌چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 2, 1391, -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17269
مظاهری نسب, مسعود, حبیبی نجفی, محمدباقر, رضوی, سید محمد علی. (1391). 'اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم‌چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17269
مظاهری نسب, مسعود, حبیبی نجفی, محمدباقر, رضوی, سید محمد علی. اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 8(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17269


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب