آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,165
تعداد مقالات22,351
تعداد مشاهده مقاله100,221,489
تعداد دریافت فایل اصل مقاله41,304,126
امیری, سهیل, اعلمی, مهران, دارایی گرمه‌خانی, امیر. (1391). تاثیر استفاده از صمغ کتیرا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های رئولوژیکی، حسی و بافت سس‌مایونز کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17277
سهیل امیری; مهران اعلمی; امیر دارایی گرمه‌خانی. "تاثیر استفاده از صمغ کتیرا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های رئولوژیکی، حسی و بافت سس‌مایونز کم‌چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 2, 1391, -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17277
امیری, سهیل, اعلمی, مهران, دارایی گرمه‌خانی, امیر. (1391). 'تاثیر استفاده از صمغ کتیرا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های رئولوژیکی، حسی و بافت سس‌مایونز کم‌چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17277
امیری, سهیل, اعلمی, مهران, دارایی گرمه‌خانی, امیر. تاثیر استفاده از صمغ کتیرا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های رئولوژیکی، حسی و بافت سس‌مایونز کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 8(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17277


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب