آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,137
تعداد مقالات22,056
تعداد مشاهده مقاله95,199,056
تعداد دریافت فایل اصل مقاله32,112,520
ترکیان بلداجی, مهدی, برقعی, علی محمد, بهشتی, بابک, حسینی, سید ابراهیم. (1396). بررسی اثر گرادیان ولتاژ و نوع الکترود بر زمان فرآیند، انرژی مصرفی و کیفیت محصول در تولید رب گوجه‌فرنگی به روش گرمایش اهمی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(1), 152-164. doi: 10.22067/jam.v7i1.47150
مهدی ترکیان بلداجی; علی محمد برقعی; بابک بهشتی; سید ابراهیم حسینی. "بررسی اثر گرادیان ولتاژ و نوع الکترود بر زمان فرآیند، انرژی مصرفی و کیفیت محصول در تولید رب گوجه‌فرنگی به روش گرمایش اهمی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 1, 1396, 152-164. doi: 10.22067/jam.v7i1.47150
ترکیان بلداجی, مهدی, برقعی, علی محمد, بهشتی, بابک, حسینی, سید ابراهیم. (1396). 'بررسی اثر گرادیان ولتاژ و نوع الکترود بر زمان فرآیند، انرژی مصرفی و کیفیت محصول در تولید رب گوجه‌فرنگی به روش گرمایش اهمی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(1), pp. 152-164. doi: 10.22067/jam.v7i1.47150
ترکیان بلداجی, مهدی, برقعی, علی محمد, بهشتی, بابک, حسینی, سید ابراهیم. بررسی اثر گرادیان ولتاژ و نوع الکترود بر زمان فرآیند، انرژی مصرفی و کیفیت محصول در تولید رب گوجه‌فرنگی به روش گرمایش اهمی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 7(1): 152-164. doi: 10.22067/jam.v7i1.47150


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب