آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,165
تعداد مقالات22,577
تعداد مشاهده مقاله117,238,790
تعداد دریافت فایل اصل مقاله51,991,381
پیش بهار, اسماعیل, قهرمان زاده, محمد, جعفری ثانی, مریم. (1392). تأثیر شوکهای نقدینگی بر قیمت مواد غذایی در ایران: کاربرد رهیافت مدل خودرگرسیون برداری عامل افزوده (FAVAR). سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(4), 319-327. doi: 10.22067/jead2.v1391i5.27052
اسماعیل پیش بهار; محمد قهرمان زاده; مریم جعفری ثانی. "تأثیر شوکهای نقدینگی بر قیمت مواد غذایی در ایران: کاربرد رهیافت مدل خودرگرسیون برداری عامل افزوده (FAVAR)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 4, 1392, 319-327. doi: 10.22067/jead2.v1391i5.27052
پیش بهار, اسماعیل, قهرمان زاده, محمد, جعفری ثانی, مریم. (1392). 'تأثیر شوکهای نقدینگی بر قیمت مواد غذایی در ایران: کاربرد رهیافت مدل خودرگرسیون برداری عامل افزوده (FAVAR)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(4), pp. 319-327. doi: 10.22067/jead2.v1391i5.27052
پیش بهار, اسماعیل, قهرمان زاده, محمد, جعفری ثانی, مریم. تأثیر شوکهای نقدینگی بر قیمت مواد غذایی در ایران: کاربرد رهیافت مدل خودرگرسیون برداری عامل افزوده (FAVAR). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 27(4): 319-327. doi: 10.22067/jead2.v1391i5.27052


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب