آمار

تعداد نشریات53
تعداد شماره‌ها2,130
تعداد مقالات22,016
تعداد مشاهده مقاله94,340,927
تعداد دریافت فایل اصل مقاله29,534,022
پیش بهار, اسماعیل, قهرمان زاده, محمد, جعفری ثانی, مریم. (1392). تأثیر شوکهای نقدینگی بر قیمت مواد غذایی در ایران: کاربرد رهیافت مدل خودرگرسیون برداری عامل افزوده (FAVAR). سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(4), 319-327. doi: 10.22067/jead2.v1391i5.27052
اسماعیل پیش بهار; محمد قهرمان زاده; مریم جعفری ثانی. "تأثیر شوکهای نقدینگی بر قیمت مواد غذایی در ایران: کاربرد رهیافت مدل خودرگرسیون برداری عامل افزوده (FAVAR)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 4, 1392, 319-327. doi: 10.22067/jead2.v1391i5.27052
پیش بهار, اسماعیل, قهرمان زاده, محمد, جعفری ثانی, مریم. (1392). 'تأثیر شوکهای نقدینگی بر قیمت مواد غذایی در ایران: کاربرد رهیافت مدل خودرگرسیون برداری عامل افزوده (FAVAR)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(4), pp. 319-327. doi: 10.22067/jead2.v1391i5.27052
پیش بهار, اسماعیل, قهرمان زاده, محمد, جعفری ثانی, مریم. تأثیر شوکهای نقدینگی بر قیمت مواد غذایی در ایران: کاربرد رهیافت مدل خودرگرسیون برداری عامل افزوده (FAVAR). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 27(4): 319-327. doi: 10.22067/jead2.v1391i5.27052


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب