آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,157
تعداد مقالات22,291
تعداد مشاهده مقاله98,764,277
تعداد دریافت فایل اصل مقاله38,172,245
اجنوردی, ساناز, جوانمرد, مجید, اسداللهی, سیمین. (1391). بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی بر ماندگاری میوه هلو (رقم انجیری). سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(3), -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i3.18476
ساناز اجنوردی; مجید جوانمرد; سیمین اسداللهی. "بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی بر ماندگاری میوه هلو (رقم انجیری)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 3, 1391, -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i3.18476
اجنوردی, ساناز, جوانمرد, مجید, اسداللهی, سیمین. (1391). 'بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی بر ماندگاری میوه هلو (رقم انجیری)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(3), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i3.18476
اجنوردی, ساناز, جوانمرد, مجید, اسداللهی, سیمین. بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی بر ماندگاری میوه هلو (رقم انجیری). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 8(3): -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i3.18476


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب