آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,136
تعداد مقالات22,049
تعداد مشاهده مقاله94,826,690
تعداد دریافت فایل اصل مقاله31,080,062
دهقان نصیری, فرشته, محبی, محبت, طباطبایی یزدی, فریده, حدادخداپرست, محمدحسین. (1391). اثر آرد ذرت بر ویژگی‎های کیفی ناگت میگوی سرخ‎شده به روش عمیق با استفاده از دو نوع فرایندآماده‎سازی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(4), -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i4.20147
فرشته دهقان نصیری; محبت محبی; فریده طباطبایی یزدی; محمدحسین حدادخداپرست. "اثر آرد ذرت بر ویژگی‎های کیفی ناگت میگوی سرخ‎شده به روش عمیق با استفاده از دو نوع فرایندآماده‎سازی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 4, 1391, -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i4.20147
دهقان نصیری, فرشته, محبی, محبت, طباطبایی یزدی, فریده, حدادخداپرست, محمدحسین. (1391). 'اثر آرد ذرت بر ویژگی‎های کیفی ناگت میگوی سرخ‎شده به روش عمیق با استفاده از دو نوع فرایندآماده‎سازی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(4), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i4.20147
دهقان نصیری, فرشته, محبی, محبت, طباطبایی یزدی, فریده, حدادخداپرست, محمدحسین. اثر آرد ذرت بر ویژگی‎های کیفی ناگت میگوی سرخ‎شده به روش عمیق با استفاده از دو نوع فرایندآماده‎سازی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 8(4): -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i4.20147


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب