آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,134
تعداد مقالات22,041
تعداد مشاهده مقاله94,621,729
تعداد دریافت فایل اصل مقاله30,383,001
آقابابائی, عبدالحسین, کسائی, رضا. (1392). مطالعه خواص مختلف لایه های نازک تشکیل شده از نشاسته واکسی ذرت - اسید سیتریک و نشاسته - متیل سلولز برای پوشش مواد غذایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(1), -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i1.22975
عبدالحسین آقابابائی; رضا کسائی. "مطالعه خواص مختلف لایه های نازک تشکیل شده از نشاسته واکسی ذرت - اسید سیتریک و نشاسته - متیل سلولز برای پوشش مواد غذایی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 9, 1, 1392, -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i1.22975
آقابابائی, عبدالحسین, کسائی, رضا. (1392). 'مطالعه خواص مختلف لایه های نازک تشکیل شده از نشاسته واکسی ذرت - اسید سیتریک و نشاسته - متیل سلولز برای پوشش مواد غذایی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(1), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i1.22975
آقابابائی, عبدالحسین, کسائی, رضا. مطالعه خواص مختلف لایه های نازک تشکیل شده از نشاسته واکسی ذرت - اسید سیتریک و نشاسته - متیل سلولز برای پوشش مواد غذایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 9(1): -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i1.22975


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب