آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,147
تعداد مقالات22,175
تعداد مشاهده مقاله97,419,089
تعداد دریافت فایل اصل مقاله35,039,267
آقابابائی, عبدالحسین, کسائی, رضا. (1392). مطالعه خواص مختلف لایه های نازک تشکیل شده از نشاسته واکسی ذرت - اسید سیتریک و نشاسته - متیل سلولز برای پوشش مواد غذایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(1), -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i1.22975
عبدالحسین آقابابائی; رضا کسائی. "مطالعه خواص مختلف لایه های نازک تشکیل شده از نشاسته واکسی ذرت - اسید سیتریک و نشاسته - متیل سلولز برای پوشش مواد غذایی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 9, 1, 1392, -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i1.22975
آقابابائی, عبدالحسین, کسائی, رضا. (1392). 'مطالعه خواص مختلف لایه های نازک تشکیل شده از نشاسته واکسی ذرت - اسید سیتریک و نشاسته - متیل سلولز برای پوشش مواد غذایی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(1), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i1.22975
آقابابائی, عبدالحسین, کسائی, رضا. مطالعه خواص مختلف لایه های نازک تشکیل شده از نشاسته واکسی ذرت - اسید سیتریک و نشاسته - متیل سلولز برای پوشش مواد غذایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 9(1): -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i1.22975


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب