آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,129
تعداد مقالات22,004
تعداد مشاهده مقاله94,307,429
تعداد دریافت فایل اصل مقاله29,320,240
واحدی, نفیسه, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی, کدخدایی, رسول. (1392). بهینه‌سازی فرمولاسیون کره کم‌چرب بر اساس ویژگی‌های حسی به‌روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(4), -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i4.31330
نفیسه واحدی; مصطفی مظاهری طهرانی; سید محمد علی رضوی; رسول کدخدایی. "بهینه‌سازی فرمولاسیون کره کم‌چرب بر اساس ویژگی‌های حسی به‌روش سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 9, 4, 1392, -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i4.31330
واحدی, نفیسه, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی, کدخدایی, رسول. (1392). 'بهینه‌سازی فرمولاسیون کره کم‌چرب بر اساس ویژگی‌های حسی به‌روش سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(4), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i4.31330
واحدی, نفیسه, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی, کدخدایی, رسول. بهینه‌سازی فرمولاسیون کره کم‌چرب بر اساس ویژگی‌های حسی به‌روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 9(4): -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i4.31330


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب