آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,156
تعداد مقالات22,498
تعداد مشاهده مقاله104,065,633
تعداد دریافت فایل اصل مقاله50,007,627
میرقلنج, سیدعلی, گلیان, ابوالقاسم, کرمانشاهی, حسن, راجی, احمدرضا. (1392). تاثیر سه دمای مختلف اکستروژن دانه سویای پرچرب بر مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری (AMEn)، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد تولید جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(4), -. doi: 10.22067/ijasr.v5i4.33764
سیدعلی میرقلنج; ابوالقاسم گلیان; حسن کرمانشاهی; احمدرضا راجی. "تاثیر سه دمای مختلف اکستروژن دانه سویای پرچرب بر مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری (AMEn)، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد تولید جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 5, 4, 1392, -. doi: 10.22067/ijasr.v5i4.33764
میرقلنج, سیدعلی, گلیان, ابوالقاسم, کرمانشاهی, حسن, راجی, احمدرضا. (1392). 'تاثیر سه دمای مختلف اکستروژن دانه سویای پرچرب بر مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری (AMEn)، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد تولید جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(4), pp. -. doi: 10.22067/ijasr.v5i4.33764
میرقلنج, سیدعلی, گلیان, ابوالقاسم, کرمانشاهی, حسن, راجی, احمدرضا. تاثیر سه دمای مختلف اکستروژن دانه سویای پرچرب بر مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری (AMEn)، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد تولید جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 5(4): -. doi: 10.22067/ijasr.v5i4.33764


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب