آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,164
تعداد مقالات22,349
تعداد مشاهده مقاله100,002,252
تعداد دریافت فایل اصل مقاله41,023,497
قیطران پور, آرش, تقی زاده, مسعود, مهدویان مهر, حامد, عبدالهی مقدم, محمدرضا. (1393). بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی بژی (نوعی کلوچه‌ی سرخ‌شده) هنگام سرخ شدن به‌روش عمیق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(1), -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i1.34810
آرش قیطران پور; مسعود تقی زاده; حامد مهدویان مهر; محمدرضا عبدالهی مقدم. "بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی بژی (نوعی کلوچه‌ی سرخ‌شده) هنگام سرخ شدن به‌روش عمیق". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 1, 1393, -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i1.34810
قیطران پور, آرش, تقی زاده, مسعود, مهدویان مهر, حامد, عبدالهی مقدم, محمدرضا. (1393). 'بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی بژی (نوعی کلوچه‌ی سرخ‌شده) هنگام سرخ شدن به‌روش عمیق', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(1), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i1.34810
قیطران پور, آرش, تقی زاده, مسعود, مهدویان مهر, حامد, عبدالهی مقدم, محمدرضا. بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی بژی (نوعی کلوچه‌ی سرخ‌شده) هنگام سرخ شدن به‌روش عمیق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 10(1): -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i1.34810


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب