آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,137
تعداد مقالات22,056
تعداد مشاهده مقاله95,177,897
تعداد دریافت فایل اصل مقاله32,058,225
افخمی, مرضیه, کرمانشاهی, حسن, گلیان, ابوالقاسم. (1393). مقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(1), -. doi: 10.22067/ijasr.v6i1.37609
مرضیه افخمی; حسن کرمانشاهی; ابوالقاسم گلیان. "مقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 1, 1393, -. doi: 10.22067/ijasr.v6i1.37609
افخمی, مرضیه, کرمانشاهی, حسن, گلیان, ابوالقاسم. (1393). 'مقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(1), pp. -. doi: 10.22067/ijasr.v6i1.37609
افخمی, مرضیه, کرمانشاهی, حسن, گلیان, ابوالقاسم. مقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 6(1): -. doi: 10.22067/ijasr.v6i1.37609


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب