آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,153
تعداد مقالات22,469
تعداد مشاهده مقاله103,320,652
تعداد دریافت فایل اصل مقاله48,931,999
افخمی, مرضیه, کرمانشاهی, حسن, گلیان, ابوالقاسم. (1393). مقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(1), -. doi: 10.22067/ijasr.v6i1.37609
مرضیه افخمی; حسن کرمانشاهی; ابوالقاسم گلیان. "مقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 1, 1393, -. doi: 10.22067/ijasr.v6i1.37609
افخمی, مرضیه, کرمانشاهی, حسن, گلیان, ابوالقاسم. (1393). 'مقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(1), pp. -. doi: 10.22067/ijasr.v6i1.37609
افخمی, مرضیه, کرمانشاهی, حسن, گلیان, ابوالقاسم. مقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 6(1): -. doi: 10.22067/ijasr.v6i1.37609


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب