آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,150
تعداد مقالات22,432
تعداد مشاهده مقاله101,928,830
تعداد دریافت فایل اصل مقاله44,460,212
مهدویان مهر, هادی, مظاهری طهرانی, مصطفی. (1393). بررسی تأثیر جایگزینی پودر کاکائو با پوست قهوه بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی شکلات تیره. سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37960
هادی مهدویان مهر; مصطفی مظاهری طهرانی. "بررسی تأثیر جایگزینی پودر کاکائو با پوست قهوه بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی شکلات تیره". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 2, 1393, -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37960
مهدویان مهر, هادی, مظاهری طهرانی, مصطفی. (1393). 'بررسی تأثیر جایگزینی پودر کاکائو با پوست قهوه بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی شکلات تیره', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37960
مهدویان مهر, هادی, مظاهری طهرانی, مصطفی. بررسی تأثیر جایگزینی پودر کاکائو با پوست قهوه بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی شکلات تیره. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 10(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37960


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب