آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,161
تعداد مقالات22,517
تعداد مشاهده مقاله106,928,113
تعداد دریافت فایل اصل مقاله50,857,422
قاسمی, مهرآیین, شکرانی, رضا, کرامت, جواد. (1393). بررسی تأثیر پارامترهای آماده‌سازی دانه سویا بر میزان فسفاتید، پر اکسید و اسیدهای چرب آزاد روغن خام سویا در صنعت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37965
مهرآیین قاسمی; رضا شکرانی; جواد کرامت. "بررسی تأثیر پارامترهای آماده‌سازی دانه سویا بر میزان فسفاتید، پر اکسید و اسیدهای چرب آزاد روغن خام سویا در صنعت". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 2, 1393, -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37965
قاسمی, مهرآیین, شکرانی, رضا, کرامت, جواد. (1393). 'بررسی تأثیر پارامترهای آماده‌سازی دانه سویا بر میزان فسفاتید، پر اکسید و اسیدهای چرب آزاد روغن خام سویا در صنعت', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37965
قاسمی, مهرآیین, شکرانی, رضا, کرامت, جواد. بررسی تأثیر پارامترهای آماده‌سازی دانه سویا بر میزان فسفاتید، پر اکسید و اسیدهای چرب آزاد روغن خام سویا در صنعت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 10(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37965


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب