آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,064
تعداد مقالات21,365
تعداد مشاهده مقاله50,966,333
تعداد دریافت فایل اصل مقاله22,317,983
قاسمی, مهرآیین, شکرانی, رضا, کرامت, جواد. (1393). بررسی تأثیر پارامترهای آماده‌سازی دانه سویا بر میزان فسفاتید، پر اکسید و اسیدهای چرب آزاد روغن خام سویا در صنعت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37965
مهرآیین قاسمی; رضا شکرانی; جواد کرامت. "بررسی تأثیر پارامترهای آماده‌سازی دانه سویا بر میزان فسفاتید، پر اکسید و اسیدهای چرب آزاد روغن خام سویا در صنعت". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 2, 1393, -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37965
قاسمی, مهرآیین, شکرانی, رضا, کرامت, جواد. (1393). 'بررسی تأثیر پارامترهای آماده‌سازی دانه سویا بر میزان فسفاتید، پر اکسید و اسیدهای چرب آزاد روغن خام سویا در صنعت', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37965
قاسمی, مهرآیین, شکرانی, رضا, کرامت, جواد. بررسی تأثیر پارامترهای آماده‌سازی دانه سویا بر میزان فسفاتید، پر اکسید و اسیدهای چرب آزاد روغن خام سویا در صنعت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 10(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37965


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب