آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,137
تعداد مقالات22,062
تعداد مشاهده مقاله95,463,869
تعداد دریافت فایل اصل مقاله32,690,258
فرهمندفر, رضا, مرتضوی, سید علی, طباطبایی یزدی, فریده, کوچکی, آرش. (1393). اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(4), 299-306. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43720
رضا فرهمندفر; سید علی مرتضوی; فریده طباطبایی یزدی; آرش کوچکی. "اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 4, 1393, 299-306. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43720
فرهمندفر, رضا, مرتضوی, سید علی, طباطبایی یزدی, فریده, کوچکی, آرش. (1393). 'اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(4), pp. 299-306. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43720
فرهمندفر, رضا, مرتضوی, سید علی, طباطبایی یزدی, فریده, کوچکی, آرش. اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 10(4): 299-306. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43720


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب