آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,156
تعداد مقالات22,494
تعداد مشاهده مقاله104,001,306
تعداد دریافت فایل اصل مقاله49,903,789
کاراژیان, حجت, کیهانی, وحید. (1394). بررسی تأثیر عصاره چوبک به‌عنوان جایگزین سفیده تخم‌مرغ بر کیفیت کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(1), 63-76. doi: 10.22067/ifstrj.v11i1.43951
حجت کاراژیان; وحید کیهانی. "بررسی تأثیر عصاره چوبک به‌عنوان جایگزین سفیده تخم‌مرغ بر کیفیت کیک اسفنجی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 1, 1394, 63-76. doi: 10.22067/ifstrj.v11i1.43951
کاراژیان, حجت, کیهانی, وحید. (1394). 'بررسی تأثیر عصاره چوبک به‌عنوان جایگزین سفیده تخم‌مرغ بر کیفیت کیک اسفنجی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(1), pp. 63-76. doi: 10.22067/ifstrj.v11i1.43951
کاراژیان, حجت, کیهانی, وحید. بررسی تأثیر عصاره چوبک به‌عنوان جایگزین سفیده تخم‌مرغ بر کیفیت کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(1): 63-76. doi: 10.22067/ifstrj.v11i1.43951


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب