آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,137
تعداد مقالات22,067
تعداد مشاهده مقاله95,501,491
تعداد دریافت فایل اصل مقاله32,776,773
کاراژیان, حجت, کیهانی, وحید. (1394). بررسی تأثیر عصاره چوبک به‌عنوان جایگزین سفیده تخم‌مرغ بر کیفیت کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(1), 63-76. doi: 10.22067/ifstrj.v11i1.43951
حجت کاراژیان; وحید کیهانی. "بررسی تأثیر عصاره چوبک به‌عنوان جایگزین سفیده تخم‌مرغ بر کیفیت کیک اسفنجی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 1, 1394, 63-76. doi: 10.22067/ifstrj.v11i1.43951
کاراژیان, حجت, کیهانی, وحید. (1394). 'بررسی تأثیر عصاره چوبک به‌عنوان جایگزین سفیده تخم‌مرغ بر کیفیت کیک اسفنجی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(1), pp. 63-76. doi: 10.22067/ifstrj.v11i1.43951
کاراژیان, حجت, کیهانی, وحید. بررسی تأثیر عصاره چوبک به‌عنوان جایگزین سفیده تخم‌مرغ بر کیفیت کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(1): 63-76. doi: 10.22067/ifstrj.v11i1.43951


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب