آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,157
تعداد مقالات22,285
تعداد مشاهده مقاله98,673,506
تعداد دریافت فایل اصل مقاله37,628,973
کاراژیان, حجت, کیهانی, وحید. (1394). بررسی تأثیر عصاره چوبک به‌عنوان جایگزین سفیده تخم‌مرغ بر کیفیت کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(1), 63-76. doi: 10.22067/ifstrj.v11i1.43951
حجت کاراژیان; وحید کیهانی. "بررسی تأثیر عصاره چوبک به‌عنوان جایگزین سفیده تخم‌مرغ بر کیفیت کیک اسفنجی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 1, 1394, 63-76. doi: 10.22067/ifstrj.v11i1.43951
کاراژیان, حجت, کیهانی, وحید. (1394). 'بررسی تأثیر عصاره چوبک به‌عنوان جایگزین سفیده تخم‌مرغ بر کیفیت کیک اسفنجی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(1), pp. 63-76. doi: 10.22067/ifstrj.v11i1.43951
کاراژیان, حجت, کیهانی, وحید. بررسی تأثیر عصاره چوبک به‌عنوان جایگزین سفیده تخم‌مرغ بر کیفیت کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(1): 63-76. doi: 10.22067/ifstrj.v11i1.43951


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب