آمار

تعداد نشریات53
تعداد شماره‌ها2,130
تعداد مقالات22,016
تعداد مشاهده مقاله94,341,069
تعداد دریافت فایل اصل مقاله29,535,273
فرهوش, رضا, شاهدی, محمد, شریف, علی. (1394). بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(1), 100-106. doi: 10.22067/ifstrj.v11i1.43949
رضا فرهوش; محمد شاهدی; علی شریف. "بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 1, 1394, 100-106. doi: 10.22067/ifstrj.v11i1.43949
فرهوش, رضا, شاهدی, محمد, شریف, علی. (1394). 'بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(1), pp. 100-106. doi: 10.22067/ifstrj.v11i1.43949
فرهوش, رضا, شاهدی, محمد, شریف, علی. بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(1): 100-106. doi: 10.22067/ifstrj.v11i1.43949


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب