آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,150
تعداد مقالات22,418
تعداد مشاهده مقاله101,768,745
تعداد دریافت فایل اصل مقاله44,068,338
بادپا, عبدالغفور, احمد, صغیر. (1394). اثر محصولات پروتئین آب‌پنیر بر روی ویژگی‌های میکروبیولوژیکی سوسیس امولسیون گوشت بوفالو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(3), 260-272. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.44328
عبدالغفور بادپا; صغیر احمد. "اثر محصولات پروتئین آب‌پنیر بر روی ویژگی‌های میکروبیولوژیکی سوسیس امولسیون گوشت بوفالو". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 3, 1394, 260-272. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.44328
بادپا, عبدالغفور, احمد, صغیر. (1394). 'اثر محصولات پروتئین آب‌پنیر بر روی ویژگی‌های میکروبیولوژیکی سوسیس امولسیون گوشت بوفالو', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(3), pp. 260-272. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.44328
بادپا, عبدالغفور, احمد, صغیر. اثر محصولات پروتئین آب‌پنیر بر روی ویژگی‌های میکروبیولوژیکی سوسیس امولسیون گوشت بوفالو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(3): 260-272. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.44328


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب