آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,156
تعداد مقالات22,283
تعداد مشاهده مقاله98,667,225
تعداد دریافت فایل اصل مقاله37,573,554
بادپا, عبدالغفور, احمد, صغیر. (1394). اثر محصولات پروتئین آب‌پنیر بر روی ویژگی‌های میکروبیولوژیکی سوسیس امولسیون گوشت بوفالو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(3), 260-272. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.44328
عبدالغفور بادپا; صغیر احمد. "اثر محصولات پروتئین آب‌پنیر بر روی ویژگی‌های میکروبیولوژیکی سوسیس امولسیون گوشت بوفالو". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 3, 1394, 260-272. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.44328
بادپا, عبدالغفور, احمد, صغیر. (1394). 'اثر محصولات پروتئین آب‌پنیر بر روی ویژگی‌های میکروبیولوژیکی سوسیس امولسیون گوشت بوفالو', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(3), pp. 260-272. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.44328
بادپا, عبدالغفور, احمد, صغیر. اثر محصولات پروتئین آب‌پنیر بر روی ویژگی‌های میکروبیولوژیکی سوسیس امولسیون گوشت بوفالو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(3): 260-272. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.44328


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب