آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,161
تعداد مقالات22,517
تعداد مشاهده مقاله106,927,805
تعداد دریافت فایل اصل مقاله50,857,239
فرهوش, رضا, رضوی, سید محمد علی. (1394). ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلال‌های سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن عمیق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(4), 309-318. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.38747
رضا فرهوش; سید محمد علی رضوی. "ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلال‌های سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن عمیق". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 4, 1394, 309-318. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.38747
فرهوش, رضا, رضوی, سید محمد علی. (1394). 'ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلال‌های سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن عمیق', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(4), pp. 309-318. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.38747
فرهوش, رضا, رضوی, سید محمد علی. ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلال‌های سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن عمیق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(4): 309-318. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.38747


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب