آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,143
تعداد مقالات22,145
تعداد مشاهده مقاله96,821,499
تعداد دریافت فایل اصل مقاله34,512,910
جهانبخشی, عبدالرضا, احمدنیای مطلق, حمیدرضا, جوادی موسوی, مهسا, رحیمی کیا, ادریس. (1394). تاثیر سطوح مختلف اسانس گیاه سیر(Allium sativum) بر شاخص های رشد، بقاء و برخی شاخص های خونی و بیوشیمیایی ماهی گورامی سه خال (Trichogaster trichopterus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(2), 218-224. doi: 10.22067/ijasr.v7i2.37376
عبدالرضا جهانبخشی; حمیدرضا احمدنیای مطلق; مهسا جوادی موسوی; ادریس رحیمی کیا. "تاثیر سطوح مختلف اسانس گیاه سیر(Allium sativum) بر شاخص های رشد، بقاء و برخی شاخص های خونی و بیوشیمیایی ماهی گورامی سه خال (Trichogaster trichopterus)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 2, 1394, 218-224. doi: 10.22067/ijasr.v7i2.37376
جهانبخشی, عبدالرضا, احمدنیای مطلق, حمیدرضا, جوادی موسوی, مهسا, رحیمی کیا, ادریس. (1394). 'تاثیر سطوح مختلف اسانس گیاه سیر(Allium sativum) بر شاخص های رشد، بقاء و برخی شاخص های خونی و بیوشیمیایی ماهی گورامی سه خال (Trichogaster trichopterus)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(2), pp. 218-224. doi: 10.22067/ijasr.v7i2.37376
جهانبخشی, عبدالرضا, احمدنیای مطلق, حمیدرضا, جوادی موسوی, مهسا, رحیمی کیا, ادریس. تاثیر سطوح مختلف اسانس گیاه سیر(Allium sativum) بر شاخص های رشد، بقاء و برخی شاخص های خونی و بیوشیمیایی ماهی گورامی سه خال (Trichogaster trichopterus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 7(2): 218-224. doi: 10.22067/ijasr.v7i2.37376


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب