آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,137
تعداد مقالات22,057
تعداد مشاهده مقاله95,281,036
تعداد دریافت فایل اصل مقاله32,354,717
جهانبخشی, عبدالرضا, احمدنیای مطلق, حمیدرضا, جوادی موسوی, مهسا, رحیمی کیا, ادریس. (1394). تاثیر سطوح مختلف اسانس گیاه سیر(Allium sativum) بر شاخص های رشد، بقاء و برخی شاخص های خونی و بیوشیمیایی ماهی گورامی سه خال (Trichogaster trichopterus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(2), 218-224. doi: 10.22067/ijasr.v7i2.37376
عبدالرضا جهانبخشی; حمیدرضا احمدنیای مطلق; مهسا جوادی موسوی; ادریس رحیمی کیا. "تاثیر سطوح مختلف اسانس گیاه سیر(Allium sativum) بر شاخص های رشد، بقاء و برخی شاخص های خونی و بیوشیمیایی ماهی گورامی سه خال (Trichogaster trichopterus)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 2, 1394, 218-224. doi: 10.22067/ijasr.v7i2.37376
جهانبخشی, عبدالرضا, احمدنیای مطلق, حمیدرضا, جوادی موسوی, مهسا, رحیمی کیا, ادریس. (1394). 'تاثیر سطوح مختلف اسانس گیاه سیر(Allium sativum) بر شاخص های رشد، بقاء و برخی شاخص های خونی و بیوشیمیایی ماهی گورامی سه خال (Trichogaster trichopterus)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(2), pp. 218-224. doi: 10.22067/ijasr.v7i2.37376
جهانبخشی, عبدالرضا, احمدنیای مطلق, حمیدرضا, جوادی موسوی, مهسا, رحیمی کیا, ادریس. تاثیر سطوح مختلف اسانس گیاه سیر(Allium sativum) بر شاخص های رشد، بقاء و برخی شاخص های خونی و بیوشیمیایی ماهی گورامی سه خال (Trichogaster trichopterus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 7(2): 218-224. doi: 10.22067/ijasr.v7i2.37376


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب