آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,163
تعداد مقالات22,344
تعداد مشاهده مقاله99,863,207
تعداد دریافت فایل اصل مقاله40,840,242
محترمی, فروغ, اسمعیلی, محسن, علیزاده خالد آباد, محمد, سیدین اردبیلی, سید مهدی. (1394). بهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آب‎پنیر و اینولین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(4), 445-457. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.30710
فروغ محترمی; محسن اسمعیلی; محمد علیزاده خالد آباد; سید مهدی سیدین اردبیلی. "بهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آب‎پنیر و اینولین". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 4, 1394, 445-457. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.30710
محترمی, فروغ, اسمعیلی, محسن, علیزاده خالد آباد, محمد, سیدین اردبیلی, سید مهدی. (1394). 'بهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آب‎پنیر و اینولین', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(4), pp. 445-457. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.30710
محترمی, فروغ, اسمعیلی, محسن, علیزاده خالد آباد, محمد, سیدین اردبیلی, سید مهدی. بهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آب‎پنیر و اینولین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(4): 445-457. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.30710


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب