آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,140
تعداد مقالات22,105
تعداد مشاهده مقاله96,047,738
تعداد دریافت فایل اصل مقاله34,088,942
هاشمی, زهرا, حجتی, محمد, طاهانژاد, محمد. (1394). ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس استخراج‌شده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخ‌کردنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(5), 631-642. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.32269
زهرا هاشمی; محمد حجتی; محمد طاهانژاد. "ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس استخراج‌شده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخ‌کردنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 5, 1394, 631-642. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.32269
هاشمی, زهرا, حجتی, محمد, طاهانژاد, محمد. (1394). 'ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس استخراج‌شده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخ‌کردنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(5), pp. 631-642. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.32269
هاشمی, زهرا, حجتی, محمد, طاهانژاد, محمد. ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس استخراج‌شده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخ‌کردنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(5): 631-642. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.32269


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب