آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,150
تعداد مقالات22,204
تعداد مشاهده مقاله97,854,962
تعداد دریافت فایل اصل مقاله35,413,893
هاشمی, زهرا, حجتی, محمد, طاهانژاد, محمد. (1394). ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس استخراج‌شده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخ‌کردنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(5), 631-642. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.32269
زهرا هاشمی; محمد حجتی; محمد طاهانژاد. "ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس استخراج‌شده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخ‌کردنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 5, 1394, 631-642. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.32269
هاشمی, زهرا, حجتی, محمد, طاهانژاد, محمد. (1394). 'ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس استخراج‌شده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخ‌کردنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(5), pp. 631-642. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.32269
هاشمی, زهرا, حجتی, محمد, طاهانژاد, محمد. ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس استخراج‌شده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخ‌کردنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(5): 631-642. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.32269


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب