آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,137
تعداد مقالات22,056
تعداد مشاهده مقاله95,184,479
تعداد دریافت فایل اصل مقاله32,076,577
ناصحی, بهزاد, رضوی, سید محمد علی, مرتضوی, سید علی, مظاهری طهرانی, مصطفی. (1394). بهینه‌سازی ویژگی‌های بافتی فرآورده‌های خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(6), 719-728. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i6.28307
بهزاد ناصحی; سید محمد علی رضوی; سید علی مرتضوی; مصطفی مظاهری طهرانی. "بهینه‌سازی ویژگی‌های بافتی فرآورده‌های خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 6, 1394, 719-728. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i6.28307
ناصحی, بهزاد, رضوی, سید محمد علی, مرتضوی, سید علی, مظاهری طهرانی, مصطفی. (1394). 'بهینه‌سازی ویژگی‌های بافتی فرآورده‌های خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(6), pp. 719-728. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i6.28307
ناصحی, بهزاد, رضوی, سید محمد علی, مرتضوی, سید علی, مظاهری طهرانی, مصطفی. بهینه‌سازی ویژگی‌های بافتی فرآورده‌های خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(6): 719-728. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i6.28307


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب