آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,129
تعداد مقالات22,004
تعداد مشاهده مقاله94,305,301
تعداد دریافت فایل اصل مقاله29,315,877
صالح, آیدا, رضازاد باری, محمود, علیزاده خالد آباد, محمد, صباحی محمدی, نجمه. (1395). مطالعه تأثیر صمغ عربی، پروتئین‌های تغلیظ‌شده شیر و آب پنیر بر خصوصیات کیفی ماست سین‌بیوتیک حاوی ترانس‌گلوتامیناز میکروبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(4), 428-437. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.35883
آیدا صالح; محمود رضازاد باری; محمد علیزاده خالد آباد; نجمه صباحی محمدی. "مطالعه تأثیر صمغ عربی، پروتئین‌های تغلیظ‌شده شیر و آب پنیر بر خصوصیات کیفی ماست سین‌بیوتیک حاوی ترانس‌گلوتامیناز میکروبی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 4, 1395, 428-437. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.35883
صالح, آیدا, رضازاد باری, محمود, علیزاده خالد آباد, محمد, صباحی محمدی, نجمه. (1395). 'مطالعه تأثیر صمغ عربی، پروتئین‌های تغلیظ‌شده شیر و آب پنیر بر خصوصیات کیفی ماست سین‌بیوتیک حاوی ترانس‌گلوتامیناز میکروبی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(4), pp. 428-437. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.35883
صالح, آیدا, رضازاد باری, محمود, علیزاده خالد آباد, محمد, صباحی محمدی, نجمه. مطالعه تأثیر صمغ عربی، پروتئین‌های تغلیظ‌شده شیر و آب پنیر بر خصوصیات کیفی ماست سین‌بیوتیک حاوی ترانس‌گلوتامیناز میکروبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 12(4): 428-437. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.35883


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب