آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,165
تعداد مقالات22,577
تعداد مشاهده مقاله117,500,958
تعداد دریافت فایل اصل مقاله51,998,067
دماوندی کمالی, نرجس, شویکلو, امیررضا, معتمدزادگان, علی. (1395). مقایسه‌ی ویژگی‌های کاربردی پروتئین‌های جداشده از عضله‌ی تیره‌ی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از فرآیندهای تغییرpH اسیدی و قلیایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(4), 463-476. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.40410
نرجس دماوندی کمالی; امیررضا شویکلو; علی معتمدزادگان. "مقایسه‌ی ویژگی‌های کاربردی پروتئین‌های جداشده از عضله‌ی تیره‌ی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از فرآیندهای تغییرpH اسیدی و قلیایی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 4, 1395, 463-476. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.40410
دماوندی کمالی, نرجس, شویکلو, امیررضا, معتمدزادگان, علی. (1395). 'مقایسه‌ی ویژگی‌های کاربردی پروتئین‌های جداشده از عضله‌ی تیره‌ی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از فرآیندهای تغییرpH اسیدی و قلیایی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(4), pp. 463-476. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.40410
دماوندی کمالی, نرجس, شویکلو, امیررضا, معتمدزادگان, علی. مقایسه‌ی ویژگی‌های کاربردی پروتئین‌های جداشده از عضله‌ی تیره‌ی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از فرآیندهای تغییرpH اسیدی و قلیایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 12(4): 463-476. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.40410


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب