آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,150
تعداد مقالات22,199
تعداد مشاهده مقاله97,826,238
تعداد دریافت فایل اصل مقاله35,391,242
مهدویان مهر, حامد, کوچکی, آرش, محبی, محبت. (1395). مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرایند سرخ‌کردن عمیق ناگت مرغ پوشش‌داده‌شده با خمیرآبه حاوی صمغ قدومه شهری و ایزوله پروتئین سویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(4), 512-525. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.48271
حامد مهدویان مهر; آرش کوچکی; محبت محبی. "مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرایند سرخ‌کردن عمیق ناگت مرغ پوشش‌داده‌شده با خمیرآبه حاوی صمغ قدومه شهری و ایزوله پروتئین سویا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 4, 1395, 512-525. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.48271
مهدویان مهر, حامد, کوچکی, آرش, محبی, محبت. (1395). 'مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرایند سرخ‌کردن عمیق ناگت مرغ پوشش‌داده‌شده با خمیرآبه حاوی صمغ قدومه شهری و ایزوله پروتئین سویا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(4), pp. 512-525. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.48271
مهدویان مهر, حامد, کوچکی, آرش, محبی, محبت. مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرایند سرخ‌کردن عمیق ناگت مرغ پوشش‌داده‌شده با خمیرآبه حاوی صمغ قدومه شهری و ایزوله پروتئین سویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 12(4): 512-525. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.48271


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب