آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,162
تعداد مقالات22,326
تعداد مشاهده مقاله99,362,150
تعداد دریافت فایل اصل مقاله40,090,315
مهدویان مهر, حامد, کوچکی, آرش, محبی, محبت. (1395). مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرایند سرخ‌کردن عمیق ناگت مرغ پوشش‌داده‌شده با خمیرآبه حاوی صمغ قدومه شهری و ایزوله پروتئین سویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(4), 512-525. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.48271
حامد مهدویان مهر; آرش کوچکی; محبت محبی. "مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرایند سرخ‌کردن عمیق ناگت مرغ پوشش‌داده‌شده با خمیرآبه حاوی صمغ قدومه شهری و ایزوله پروتئین سویا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 4, 1395, 512-525. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.48271
مهدویان مهر, حامد, کوچکی, آرش, محبی, محبت. (1395). 'مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرایند سرخ‌کردن عمیق ناگت مرغ پوشش‌داده‌شده با خمیرآبه حاوی صمغ قدومه شهری و ایزوله پروتئین سویا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(4), pp. 512-525. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.48271
مهدویان مهر, حامد, کوچکی, آرش, محبی, محبت. مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرایند سرخ‌کردن عمیق ناگت مرغ پوشش‌داده‌شده با خمیرآبه حاوی صمغ قدومه شهری و ایزوله پروتئین سویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 12(4): 512-525. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.48271


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب