آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,137
تعداد مقالات22,100
تعداد مشاهده مقاله95,793,906
تعداد دریافت فایل اصل مقاله33,606,645
مقصودلو, فرشته, بیات کوهسار, جواد, قنبری, فرزاد, طلیعی, فاختک. (1396). تأثیر استفاده از افزودنی های باکتریایی و اسانس رزماری، رازیانه و زنیان بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(4), 553-568. doi: 10.22067/ijasr.v8i4.52108
فرشته مقصودلو; جواد بیات کوهسار; فرزاد قنبری; فاختک طلیعی. "تأثیر استفاده از افزودنی های باکتریایی و اسانس رزماری، رازیانه و زنیان بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 4, 1396, 553-568. doi: 10.22067/ijasr.v8i4.52108
مقصودلو, فرشته, بیات کوهسار, جواد, قنبری, فرزاد, طلیعی, فاختک. (1396). 'تأثیر استفاده از افزودنی های باکتریایی و اسانس رزماری، رازیانه و زنیان بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(4), pp. 553-568. doi: 10.22067/ijasr.v8i4.52108
مقصودلو, فرشته, بیات کوهسار, جواد, قنبری, فرزاد, طلیعی, فاختک. تأثیر استفاده از افزودنی های باکتریایی و اسانس رزماری، رازیانه و زنیان بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 8(4): 553-568. doi: 10.22067/ijasr.v8i4.52108


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب