آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,150
تعداد مقالات22,432
تعداد مشاهده مقاله101,887,218
تعداد دریافت فایل اصل مقاله44,364,186
خدانظری, آی ناز, گل گلی پور, سارا, غانمی, کمال. (1395). تاثیر روش‌های مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید، فلزات سنگین (نیکل، کروم، کبالت، کادمیوم، سرب) و خواص حسی ماهی آمور (Ctenopharyngodonidella). سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(5), 630-638. doi: 10.22067/ifstrj.v12i5.43025
آی ناز خدانظری; سارا گل گلی پور; کمال غانمی. "تاثیر روش‌های مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید، فلزات سنگین (نیکل، کروم، کبالت، کادمیوم، سرب) و خواص حسی ماهی آمور (Ctenopharyngodonidella)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 5, 1395, 630-638. doi: 10.22067/ifstrj.v12i5.43025
خدانظری, آی ناز, گل گلی پور, سارا, غانمی, کمال. (1395). 'تاثیر روش‌های مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید، فلزات سنگین (نیکل، کروم، کبالت، کادمیوم، سرب) و خواص حسی ماهی آمور (Ctenopharyngodonidella)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(5), pp. 630-638. doi: 10.22067/ifstrj.v12i5.43025
خدانظری, آی ناز, گل گلی پور, سارا, غانمی, کمال. تاثیر روش‌های مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید، فلزات سنگین (نیکل، کروم، کبالت، کادمیوم، سرب) و خواص حسی ماهی آمور (Ctenopharyngodonidella). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 12(5): 630-638. doi: 10.22067/ifstrj.v12i5.43025


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب