آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,150
تعداد مقالات22,199
تعداد مشاهده مقاله97,833,100
تعداد دریافت فایل اصل مقاله35,398,167
حیدری دلفارد, فاطمه, تقی زاده, مسعود, رضوی, سید محمد علی. (1395). تأثیر دما و میزان ماده جامد محلول بر خصوصیات فیزیکی حرارتی عصاره مالت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(5), 706-715. doi: 10.22067/ifstrj.v12i5.38767
فاطمه حیدری دلفارد; مسعود تقی زاده; سید محمد علی رضوی. "تأثیر دما و میزان ماده جامد محلول بر خصوصیات فیزیکی حرارتی عصاره مالت". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 5, 1395, 706-715. doi: 10.22067/ifstrj.v12i5.38767
حیدری دلفارد, فاطمه, تقی زاده, مسعود, رضوی, سید محمد علی. (1395). 'تأثیر دما و میزان ماده جامد محلول بر خصوصیات فیزیکی حرارتی عصاره مالت', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(5), pp. 706-715. doi: 10.22067/ifstrj.v12i5.38767
حیدری دلفارد, فاطمه, تقی زاده, مسعود, رضوی, سید محمد علی. تأثیر دما و میزان ماده جامد محلول بر خصوصیات فیزیکی حرارتی عصاره مالت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 12(5): 706-715. doi: 10.22067/ifstrj.v12i5.38767


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب