آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,156
تعداد مقالات22,494
تعداد مشاهده مقاله104,001,425
تعداد دریافت فایل اصل مقاله49,904,087
سامانیان, نرگس, رضوی, سید محمد علی. (1395). بررسی ارتباط بین قوام پودینگ شکلات در ارزیابی‌های حسی و دستگاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(6), 730-741. doi: 10.22067/ifstrj.v12i6.50418
نرگس سامانیان; سید محمد علی رضوی. "بررسی ارتباط بین قوام پودینگ شکلات در ارزیابی‌های حسی و دستگاهی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 6, 1395, 730-741. doi: 10.22067/ifstrj.v12i6.50418
سامانیان, نرگس, رضوی, سید محمد علی. (1395). 'بررسی ارتباط بین قوام پودینگ شکلات در ارزیابی‌های حسی و دستگاهی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(6), pp. 730-741. doi: 10.22067/ifstrj.v12i6.50418
سامانیان, نرگس, رضوی, سید محمد علی. بررسی ارتباط بین قوام پودینگ شکلات در ارزیابی‌های حسی و دستگاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 12(6): 730-741. doi: 10.22067/ifstrj.v12i6.50418


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب