آمار

تعداد نشریات53
تعداد شماره‌ها2,131
تعداد مقالات22,024
تعداد مشاهده مقاله94,416,552
تعداد دریافت فایل اصل مقاله29,883,467
سامانیان, نرگس, رضوی, سید محمد علی. (1395). بررسی ارتباط بین قوام پودینگ شکلات در ارزیابی‌های حسی و دستگاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(6), 730-741. doi: 10.22067/ifstrj.v12i6.50418
نرگس سامانیان; سید محمد علی رضوی. "بررسی ارتباط بین قوام پودینگ شکلات در ارزیابی‌های حسی و دستگاهی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 6, 1395, 730-741. doi: 10.22067/ifstrj.v12i6.50418
سامانیان, نرگس, رضوی, سید محمد علی. (1395). 'بررسی ارتباط بین قوام پودینگ شکلات در ارزیابی‌های حسی و دستگاهی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(6), pp. 730-741. doi: 10.22067/ifstrj.v12i6.50418
سامانیان, نرگس, رضوی, سید محمد علی. بررسی ارتباط بین قوام پودینگ شکلات در ارزیابی‌های حسی و دستگاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 12(6): 730-741. doi: 10.22067/ifstrj.v12i6.50418


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب