آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,150
تعداد مقالات22,432
تعداد مشاهده مقاله101,887,217
تعداد دریافت فایل اصل مقاله44,364,182
سامانیان, نرگس, رضوی, سید محمد علی. (1395). بررسی ارتباط بین قوام پودینگ شکلات در ارزیابی‌های حسی و دستگاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(6), 730-741. doi: 10.22067/ifstrj.v12i6.50418
نرگس سامانیان; سید محمد علی رضوی. "بررسی ارتباط بین قوام پودینگ شکلات در ارزیابی‌های حسی و دستگاهی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 6, 1395, 730-741. doi: 10.22067/ifstrj.v12i6.50418
سامانیان, نرگس, رضوی, سید محمد علی. (1395). 'بررسی ارتباط بین قوام پودینگ شکلات در ارزیابی‌های حسی و دستگاهی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(6), pp. 730-741. doi: 10.22067/ifstrj.v12i6.50418
سامانیان, نرگس, رضوی, سید محمد علی. بررسی ارتباط بین قوام پودینگ شکلات در ارزیابی‌های حسی و دستگاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 12(6): 730-741. doi: 10.22067/ifstrj.v12i6.50418


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب