آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,143
تعداد مقالات22,145
تعداد مشاهده مقاله96,792,465
تعداد دریافت فایل اصل مقاله34,480,664
شمسایی, سیما, رضوی, سید محمد علی, عمادزاده, بهاره, عطای صالحی, اسماعیل. (1396). اثر صمغ‌های دانه ریحان و گزانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(1), 65-78. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.37356
سیما شمسایی; سید محمد علی رضوی; بهاره عمادزاده; اسماعیل عطای صالحی. "اثر صمغ‌های دانه ریحان و گزانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم‌چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 1, 1396, 65-78. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.37356
شمسایی, سیما, رضوی, سید محمد علی, عمادزاده, بهاره, عطای صالحی, اسماعیل. (1396). 'اثر صمغ‌های دانه ریحان و گزانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم‌چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(1), pp. 65-78. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.37356
شمسایی, سیما, رضوی, سید محمد علی, عمادزاده, بهاره, عطای صالحی, اسماعیل. اثر صمغ‌های دانه ریحان و گزانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(1): 65-78. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.37356


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب