آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,137
تعداد مقالات22,078
تعداد مشاهده مقاله95,580,295
تعداد دریافت فایل اصل مقاله33,032,887
دانش, عرفان, جوینده, حسین, سماواتی, وحید, گودرزی, مصطفی. (1396). بهینه‌سازی تولید پنیر فراپالایش کم‌چرب با استفاده از تلفیق پروتئین‌های آب پنیر و تیمار آنزیمی به روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), 282-294. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.45870
عرفان دانش; حسین جوینده; وحید سماواتی; مصطفی گودرزی. "بهینه‌سازی تولید پنیر فراپالایش کم‌چرب با استفاده از تلفیق پروتئین‌های آب پنیر و تیمار آنزیمی به روش سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 2, 1396, 282-294. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.45870
دانش, عرفان, جوینده, حسین, سماواتی, وحید, گودرزی, مصطفی. (1396). 'بهینه‌سازی تولید پنیر فراپالایش کم‌چرب با استفاده از تلفیق پروتئین‌های آب پنیر و تیمار آنزیمی به روش سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), pp. 282-294. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.45870
دانش, عرفان, جوینده, حسین, سماواتی, وحید, گودرزی, مصطفی. بهینه‌سازی تولید پنیر فراپالایش کم‌چرب با استفاده از تلفیق پروتئین‌های آب پنیر و تیمار آنزیمی به روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(2): 282-294. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.45870


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب