آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,166
تعداد مقالات22,586
تعداد مشاهده مقاله118,028,424
تعداد دریافت فایل اصل مقاله52,012,759
دانش, عرفان, جوینده, حسین, سماواتی, وحید, گودرزی, مصطفی. (1396). بهینه‌سازی تولید پنیر فراپالایش کم‌چرب با استفاده از تلفیق پروتئین‌های آب پنیر و تیمار آنزیمی به روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), 282-294. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.45870
عرفان دانش; حسین جوینده; وحید سماواتی; مصطفی گودرزی. "بهینه‌سازی تولید پنیر فراپالایش کم‌چرب با استفاده از تلفیق پروتئین‌های آب پنیر و تیمار آنزیمی به روش سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 2, 1396, 282-294. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.45870
دانش, عرفان, جوینده, حسین, سماواتی, وحید, گودرزی, مصطفی. (1396). 'بهینه‌سازی تولید پنیر فراپالایش کم‌چرب با استفاده از تلفیق پروتئین‌های آب پنیر و تیمار آنزیمی به روش سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), pp. 282-294. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.45870
دانش, عرفان, جوینده, حسین, سماواتی, وحید, گودرزی, مصطفی. بهینه‌سازی تولید پنیر فراپالایش کم‌چرب با استفاده از تلفیق پروتئین‌های آب پنیر و تیمار آنزیمی به روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(2): 282-294. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.45870


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب