آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,165
تعداد مقالات22,358
تعداد مشاهده مقاله100,252,011
تعداد دریافت فایل اصل مقاله41,340,841
سیف دواتی, جمال, اسلامی, زهرا, عبدی بنمار, حسین, میرزایی آقجه قشلاق, فرزاد, سید شریفی, رضا. (1396). اجزای ترکیبات فنولی غلاف نخود سبز (.Pisum sativum L) و اثرات آنها بر قابلیت هضم شکمبه‌ای و تولید گاز تحت شرایط آزمایشگاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(3), 284-299. doi: 10.22067/ijasr.v9i3.59008
جمال سیف دواتی; زهرا اسلامی; حسین عبدی بنمار; فرزاد میرزایی آقجه قشلاق; رضا سید شریفی. "اجزای ترکیبات فنولی غلاف نخود سبز (.Pisum sativum L) و اثرات آنها بر قابلیت هضم شکمبه‌ای و تولید گاز تحت شرایط آزمایشگاهی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 9, 3, 1396, 284-299. doi: 10.22067/ijasr.v9i3.59008
سیف دواتی, جمال, اسلامی, زهرا, عبدی بنمار, حسین, میرزایی آقجه قشلاق, فرزاد, سید شریفی, رضا. (1396). 'اجزای ترکیبات فنولی غلاف نخود سبز (.Pisum sativum L) و اثرات آنها بر قابلیت هضم شکمبه‌ای و تولید گاز تحت شرایط آزمایشگاهی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(3), pp. 284-299. doi: 10.22067/ijasr.v9i3.59008
سیف دواتی, جمال, اسلامی, زهرا, عبدی بنمار, حسین, میرزایی آقجه قشلاق, فرزاد, سید شریفی, رضا. اجزای ترکیبات فنولی غلاف نخود سبز (.Pisum sativum L) و اثرات آنها بر قابلیت هضم شکمبه‌ای و تولید گاز تحت شرایط آزمایشگاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 9(3): 284-299. doi: 10.22067/ijasr.v9i3.59008


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب